Jus de NONI

€34,00
Availability: Out of stock

Noni-Jade Noni of morinda citrifolia is de plant die traditioneel wordt gebruikt door de Kahuna's, Polynesische genezers. De wetenschap bevestigt vandaag het gebruik en de resultaten die door deze genezers zijn verkregen.

Noni bevat meer dan 150 componenten waarvan de acties divers, gevarieerd en vooral complementair zijn. Het is een hoofdbestanddeel van de lokale farmacopee met verbazingwekkende bronnen die de wereld vandaag ontdekt. Hij is een vriend van de cel.

Kwaliteitshandvest:
Onze Noni is een puur sap dat niet wordt gesneden of gereconstitueerd. De productie is vrij van pesticiden. Het is van het ideale klimaat en de grote minerale rijkdom van de vulkanische bodem die rijk is aan calcium en selenium dat de rijkste Noni worden verkregen, wat een zeer hoge werkingskwaliteit garandeert. De kleur van een nonisap is gerelateerd aan de oxidatie ... Hoe helderder het is, hoe minder het wordt geoxideerd (tenzij het duidelijk met water wordt gesneden, wat hier niet het geval is). We kiezen de meest effectieve nonisappen, geoogst op de vervaldag en snel vervoerd. (weinig tijd tussen productie en consumptie).

Gebruik :
Nonisap heeft een sterke smaak die goed blijft bij gekoelde temperatuur. Na openen gekoeld bewaren en gekoeld drinken (als u het elke dag consumeert, is het langer dan een maand houdbaar). Als je het wilt mengen met een fruitsmaak, geef dan de voorkeur aan ananas.
De dagelijkse dosis is drie eetlepels per dag, 's ochtends op een lege maag, ofwel 45 ml; en nog veel meer naar behoefte en behoefte. Een ideale kuur is drie maanden.

0 stars based on 0 reviews