5-A.R. Jade 180 gelule

€46,00
Availability: Out of stock

Waarom prostajade?

Na verloop van tijd krijgen mannen geleidelijk last van prostaatproblemen. 20% bij 40-jarige mannen, 70% op 60-jarige leeftijd, 90% vanaf 80 jaar, dit betreft alle mannen. Omdat we steeds langer leven, is er weinig kans om eraan te ontsnappen, tenzij we het voortouw nemen.

Jarenlang onder druk gezet door het aantal geduldige consumenten, heeft Jade Research een complex ontwikkeld onder de naam Prostajade.
Wat zit er in Prostajade?

Tot 15 ingrediënten vormen Prostajade, Sabal (serenoa repens); Wilgeroosje (epilobium parviflorum), poeder van nonisap (morinda citrifolia); brandnetelwortel (urtica dioica); oygeum (pygeum africanum); R Alpha Liponzuur; broccoli (Brassica oleracea); Carnitine; wrak (fucus vesicolosus); magnesiumbisglycinaat; Zinkbisglycinaat; zwarte mosterd (brassica nigra); melatonine; cholecalciferol (vitamine D3).
Hoe werkt deze synergie?
Serenoa repens, wilgeroosje en zinkbisglycinaat

Dankzij de aanwezigheid van serenoa repens in een hoge dosering van 45%, wilgenroosje (tien op 1) en zinkbisglycinaat neutraliseren deze componenten het enzym dat betrokken is bij de vergroting van de prostaat: 5-alpha-reductase. 5-alpha-reductase is verantwoordelijk voor het omzetten van uw testosteron in dihydrotestosteron (DHT), dat in overmaat de proliferatie van prostaatcellen stimuleert.
Pygeum africanum & Brandnetelwortel

De aanwezigheid van pygeum africanum (20 tegen 1), van brandnetelwortel (10 tegen 1) in prostajade, neutraliseert de aromatase die verantwoordelijk is voor de omzetting van testosteron in estradiol, een krachtig hormoon bij vrouwen, dat stimuleert ook de groei van de prostaat. Voor de goede orde: de oudere man heeft meer estradiol dan een postmenopauzale vrouw.
Carnitine

Goed gedoseerd zijn de hierboven genoemde kruidenextracten effectief maar kunnen ze een negatief effect hebben op het libido. Om dit effect te compenseren en te neutraliseren, is daarom carnitine toegevoegd, dat zal werken op seksueel verlangen en erectiestoornissen.
Noni

Nonipoeder is ook toegevoegd in Prostajade vanwege deze ontstekingsremmende eigenschappen en de regulering van glycemie. In feite verhogen pieken in de bloedsuikerspiegel IGF1, wat een factor is bij ontsteking en het stimuleren van celgroei. Bovendien correleert de toename van IGF1 met die van prostaatmarkers (PSA). Dit is de reden waarom noni een belangrijke rol speelt als anti-angiogenese, anti-infectie en anti-oedemateus middel, net als wilgenroosje.

Een ander voordeel van noni is dat het de afgifte van grote hoeveelheden stikstofmonoxide genereert, waardoor er bloed naar de holle lichamen van de penis stroomt en doorhangende gladde spieren, wat de erectie bevordert. Noni speelt daarom een ​​rol als oplossing voor erectiestoornissen.
Fucus vesiculosus

De fucus vesiculosus in Prostajade bevat veel jodium, wat helpt bij het bestrijden van deze hormoonontregelaars. Deze hormoonontregelaars worden xeno-oestrogenen genoemd, die krachtigere hormoonmimetica zijn dan oestrogenen, die verlies van androgene hormonen, verminderde vruchtbaarheid en mogelijke prostaathyperplasie veroorzaken. Ter vergelijking: het is algemeen bekend dat riviervissen gefeminiseerd worden vanwege de talrijke hormoonontregelaars zoals chloor, fluor, broom, enz. Daarom bevordert jodiumsuppletie de afstoting van deze gefluoreerde en gebromeerde derivaten via de urine. , gechloreerd ongewenst. Deze uitscheiding via de urine is des te belangrijker omdat jodium niet alleen in de schildklier wordt opgeslagen, maar ook in de prostaat bij mannen, de eierstokken en borsten bij vrouwen. Hoe meer hormoonontregelaars er zijn, hoe meer onze jodiumvoorraad uitgeput raakt, dus het is absoluut noodzakelijk om dagelijks jodium in te nemen. Prostajade staat het toe!
R-alfa-liponzuur

De lever neemt meer dan de helft van het oestrogeenmetabolisme op zich door een tweefasige ontgifting: dit is waar R-alfa-liponzuur, een universele antioxidant, een zeer krachtige anti-vrije radicaal die het glutathion in de lever aanzienlijk verhoogt. .
Broccoli sulforafaan

Om de werking op de lever te versterken, is het ook toegevoegd samen met R-alfa-liponzuur, een andere organische zwavelverbinding: broccoli sulforafaan. Het is de krachtigste van de leverontgiftingsfase 2-enzymen omdat het ook luchtverontreinigende stoffen zoals fijne deeltjes, tabak, pesticiden, zware metalen ontgift en, nog belangrijker, de productie van enzymen verhoogt. die DHT degraderen. Ten slotte maakt het de obstructie uit de blaas los.
De mosterd

Mosterd verhoogt het glutathiongehalte dat het effectiever maakt in termen van biologische beschikbaarheid door de aanwezigheid van stabiele myrosinase.
Melatonine

melatonine vermindert het vermogen van oestrogeen om aan ch-celreceptoren te binden

0 stars based on 0 reviews